✓ Adunați toate ingredientele.
✓ Amestecați împreună toate ingredientele pentru sosul Yakisoba. Este important să gustați sosul și să vedeți dacă trebuie să adăugați mai mult zahăr. De exemplu, unele ketchup-uri sunt mai dulci decât altele, în timp ce unele sosuri Worcestershire sunt mai puțin acide decât altele. Lăsați sosul deoparte.
✓ Tăiați ceapa felii, tăiați morcovul în juliene și feliați ciupercile shiitake.
✓ Tăiați ceapa verde în bucăți de 5 cm, tăiați varza în bucăți mici și tăiați carnea în bucăți de 2,5 cm.
✓ Într-o tigaie sau într-un wok, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gătiți carnea până când nu mai este roz. Adăugați ceapa și morcovul și gătiți timp de 1-2 minute. Adăugați varza și gătiți până este aproape fragedă. În cele din urmă, adăugați ceapa verde și ciupercile shiitake și gătiți timp de 1 minut. Condimentați cu piper negru proaspăt măcinat după gust.
✓ Transferați fidea Yakisoba într-un sit și clătiți rapid cu apă fierbinte. Desfaceți fideaua cu mâinile. Adăugați fideaua în tigaie sau în wok și reduceți căldura la medie. Este cel mai bine să utilizați o clește pentru a combina fideaua și ingredientele. Supravegheați fideaua deoarece aceasta poate să se lipească de tigaie/wok.
✓ Adăugați sosul Yakisoba și amestecați totul împreună. Adăugați mai mult sos dacă este necesar.
✓ Transferați Yakisoba pe farfurii individuale.
✓ Garnisiți cu alge marine uscate și ghimbir roșu murat.
✓ Serviți imediat.
✓ Puteți depozita resturile într-un recipient etanș și păstrați-le în frigider timp de până la 3 zile și în congelator timp de o lună.
✓ Dezghețați peste noapte în frigider și încălziți la microunde pentru a încălzi.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
✓ Adunați toate ingredientele.
✓ Amestecați împreună toate ingredientele pentru sosul Yakisoba. Este important să gustați sosul și să vedeți dacă trebuie să adăugați mai mult zahăr. De exemplu, unele ketchup-uri sunt mai dulci decât altele, în timp ce unele sosuri Worcestershire sunt mai puțin acide decât altele. Lăsați sosul deoparte.
✓ Tăiați ceapa felii, tăiați morcovul în juliene și feliați ciupercile shiitake.
✓ Tăiați ceapa verde în bucăți de 5 cm, tăiați varza în bucăți mici și tăiați carnea în bucăți de 2,5 cm.
✓ Într-o tigaie sau într-un wok, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gătiți carnea până când nu mai este roz. Adăugați ceapa și morcovul și gătiți timp de 1-2 minute. Adăugați varza și gătiți până este aproape fragedă. În cele din urmă, adăugați ceapa verde și ciupercile shiitake și gătiți timp de 1 minut. Condimentați cu piper negru proaspăt măcinat după gust.
✓ Transferați fidea Yakisoba într-un sit și clătiți rapid cu apă fierbinte. Desfaceți fideaua cu mâinile. Adăugați fideaua în tigaie sau în wok și reduceți căldura la medie. Este cel mai bine să utilizați o clește pentru a combina fideaua și ingredientele. Supravegheați fideaua deoarece aceasta poate să se lipească de tigaie/wok.
✓ Adăugați sosul Yakisoba și amestecați totul împreună. Adăugați mai mult sos dacă este necesar.
✓ Transferați Yakisoba pe farfurii individuale.
✓ Garnisiți cu alge marine uscate și ghimbir roșu murat.
✓ Serviți imediat.
✓ Puteți depozita resturile într-un recipient etanș și păstrați-le în frigider timp de până la 3 zile și în congelator timp de o lună.
✓ Dezghețați peste noapte în frigider și încălziți la microunde pentru a încălzi.