Despre noi

Pasiune
Avem o sete nestăvilită pentru a afla lucruri noi despre Japonia și suntem gurmanzi convinși.
Cultură
Suntem convinși că numai printr-o deschidere spre alte culturi devenim mai bogați.
Calitate
Încercăm să vă aducem rețete relevante și produse pe măsură.

Despre Taste of Asia

Taste of Asia este locul perfect unde găsești mâncare și ingrediente asiatice autentice.

Ne mândrim cu standardele ridicate de calitate, pasiune autentică pentru bucătăria asiatică și excelența culinară.

Fiecare produs este atent selecționat și verificat pentru a ne asigura că respectă cele mai înalte standarde de calitate și autenticitate. Produsele noastre includ o gamă largă de ingrediente, sosuri, condimente, băuturi și dulciuri din țări asiatice, precum Japonia, Coreea, Thailanda, China, India și Vietnam.

Taste of Asia este un reper pentru cei pasionați de bucătăria asiatică.

Prin JapanFood vă oferim informații și rețete despre prepararea și servirea mâncărurilor japoneze, astfel încât să puteți experimenta și savura cele mai autentice preparate în confortul propriilor case.

Taste of Asia este un brand dedicat pasionaților de bucătăria asiatică și căutătorilor de produse autentice de înaltă calitate. Spice up your taste!

Misiunea noastră

JapanFood este un blog dedicat pasionaților de bucătăria și cultură japoneză. Aici găsiți rețete autentice pentru a vă ajuta să vă bucurați de experiența de a găti preparate japoneze în confortul propriei case. De la curry și Yakisoba, până la supe japoneze tradiționale, rețetele noastre sunt ușor de urmat și sunt concepute pentru a vă ajuta să creați preparate autentice și delicioase.

Rețete recomandate

Rețetele tale japoneze preferate și câteva recomandate de noi
JapanFood 23 rețete
Începător Edamame picante 焼き鳥 Edamamele picante (焼き枝豆) reprezintă o variantă delicioasă și condimentată a popularului aperitiv japonez. Boabele de edamame sunt culese înainte Citește mai mult
JapanFood 23 rețete
Intermediar Oyakodon 親子丼 Oyakodon (親子丼) este un delicios și popular fel de mâncare japoneză. Baza Oyakodon-ului constă într-un amestec de pui și Citește mai mult

Abonează-te la newsletterul JF

și primești toate noutățile pe e-mail

To Top