AutorJapanFood
Dificultate Intermediar
Număr de porții: 1
Timp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute
Pentru marinare
1

Într-un bol, amestecați făina cu apa. Adăugați ouăle bătute, varza și ceapa verde.

2

Încălziți puțin ulei într-o tigaie. Turnați o porție din aluat și adăugați carnea de porc sau fructele de mare deasupra.

3

Gătiți timp de 4-5 minute pe fiecare parte, până clătita devine aurie.

4

Repetați procesul cu restul aluatului. Serviți cu sos okonomiyaki, maioneză, alge aonori și fulgi de pește.
Tip: dacă nu găsiți sos okonomiyaki, puteți să preparați un sos asemănător amestecând 2 linguri de ketchup, cu o lingură de sos Worcestershire, o linguriță sos de soia și o linguriță sos de stridii.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Indicații de preparare

Pentru marinare
1

Într-un bol, amestecați făina cu apa. Adăugați ouăle bătute, varza și ceapa verde.

2

Încălziți puțin ulei într-o tigaie. Turnați o porție din aluat și adăugați carnea de porc sau fructele de mare deasupra.

3

Gătiți timp de 4-5 minute pe fiecare parte, până clătita devine aurie.

4

Repetați procesul cu restul aluatului. Serviți cu sos okonomiyaki, maioneză, alge aonori și fulgi de pește.
Tip: dacă nu găsiți sos okonomiyaki, puteți să preparați un sos asemănător amestecând 2 linguri de ketchup, cu o lingură de sos Worcestershire, o linguriță sos de soia și o linguriță sos de stridii.

Okonomiyaki (clătită japoneză) お好み焼き